Ingrediënten
- 1 grote aardappel per persoon
- Rucola
- 1 potje zongedroogde tomaten (merk Sud’n’sol à versvak Delhaize)
- Groene olijven met look (merk Boni à Colruyt of Okay)
- Fetablokjes in olie en oregano (Merk Dodoni à Delhaize)
- Peper en zout
Werkwijze
- Oven voorverwarmen op 200°
- Aardappelen wassen, in prikken met mes en elk apart wikkelen in aluminiumfolie, maak er als het ware een snoepje van
- Aardappelen in aluminiumfolie 45 minuten in de oven (tussentijds eens omdraaien)
- Zongedroogde tomaten, olijven en feta fijn snijden à ongeveer van elke soort evenveel voorzien
- Aardappelen uit de oven halen, in 2 snijden en uithollen met een lepeltje (opletten dat de aardappelen niet kapot gaan!)
- Het uitgeholde aardappelmengsel mengen met de fijngesneden zongedroogde tomaten, olijven, feta en bijkruiden met peper en zout
- De uitgeholde aardappel opvullen met het mengsel van aardappel, zongedroogde tomaten, olijven en feta
- Olie van de zongedroogde tomaten en fetablokjes samengieten
- Rucola mengen met de olie van de zongedroogde tomaten en feta (de overige olie kan je in een flesje bewaren, super lekker bij allerhande slaatjes)
- De opgevulde aardappelen presenteren op een bedje van rucola
Geen opmerkingen:
Een reactie posten